top of page

O nama

Dječji vrtić Vrapčić prvi je put otvorio djeci svoja vrata 2012. godine u Gajcu (Kašina), a potom u listopadu 2016. i u Dugom Selu.  
Mnogo smo truda uložili kako bismo boravak djece u našim prostorima učinili što ugodnijim. Ministarstvo znanosti i obrazovanja verificiralo je naš Program rada, a gradovi na čijem području djelujemo izdali su nam sve potrebne dozvole za rad. Blisko surađujemo i s Agencijom za odgoj i obrazovanje te svim drugim važnim institucijama kako bi usluga koju pružamo bila što kvalitenija. Gradovi Zagreb i Dugo Selo pomažu nam umanjiti naknadu koju roditelji plaćaju za našu uslugu na čemu im iskreno zahvaljujemo.

Osnivač vrtića: Iva Hrković

Profesionalno vođena ustanova
 

Dječji vrtić Vrapčić je stručno i profesionalno vođena ustanova u kojoj o odgojnom procesu i kvaliteti rada brinu ravnatelj i odgojitelji. Oni zajedničkim trudom ostvaruju sve programom rada planirane zadatke. Naši odgojitelji su vedre, vesele, nježne, pažljive, mirne, strpljive, čiste i uredne osobe. Poznaju potrebe djece u svakoj dobi i brižno udovoljavaju svakoj njihovoj potrebi. Posvećeni su djeci i doslovno uživaju u svom pozivu.

Odgojne skupine
 

Rad s djecom odvija se u pet odgojnih skupina: 

  • jaslička

  • starija jaslička

  • mlađa vrtička

  • vrtička

  • starija vrtička/predškolska

Djeca i odgojitelji u našem vrtiću žive kao velika obitelj u kojoj svaki odgojitelj poznaje svako dijete i svako dijete poznaje svakog odgojitelja.

Dodatni programi u vrtiću

Rano učenje engleskog jezika

Znano je da se ranim učenjem stranih jezika postižu najbolji rezultati.
Naš vrtić nudi djeci organizirani program učenja engleskog u trajanju od 60 nastavnih sati.

Rad se odvija u skupinama od 8 do 15 djece. Nastavni plan je izrađen prema najsuvremenijim udžbenicima stranih izdavača koji prate svjetske trendove u podučavanju stranih jezika. Program je odabirom tema i jezičnog sadržaja u potpunosti prilagođen interesima, znanju, iskustvima i dobi djece predškolskog uzrasta, te predstavlja izvrsnu pripremu za nastavak učenja engleskog jezika u osnovnoj školi.

Na kraju programa održava se svečana priredba za roditelje s podjelom diploma polaznicima programa.

Prostor i djelatnici
 

Istaknuto

Vrtić u Gajcu
 

Vrtić u Gajcu otvoren je 2012. godine. Površine je 450 m2, a dvorišni prostor prostire se na preko 700m2 od čega 500 m2 služi kao travnato igralište za djecu.

Vrtić u Dugom Selu
 

Vrtić u Dugom Selu otvoren je 2016. godine. Sadrži četiri boravišna prostora koja mogu prihvatiti gotovo stotinu djece. U toplim ljetnim danima za igru i zabavu savršena je vanjska travnata površina s preko 2600 m2.

Važne obavijesti
 

Obavijesti o našem radu i aktivnostima, fotografije s naših izleta, posjeta kinu, kazalištu ... kao i poruke roditeljima možete pronaći u izborniku Novosti.

Službene informacije o radu vrtića i svim relevantnim aktima objavljene su pod izbornikom Info.

DJEČJI VRTIĆ VRAPČIĆ

u provedbi EU projekta:
Ostvario se san,

Vrapčić radi cijeli dan

bottom of page